
שקשוקה עשירה וטעימה
את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר
טוב תשמעו זה אחד הפתרונות הנהדרים לארוחת בוקר בבית אבל בעיקר לארוחת ערב מהירה וקלה להכנה, שנים שאני מכין אותם ככה.
את השקשוקה הזאת אני מכין כבר הרבה זמן, זאת מנה חמימה שמרכזת את כל המשפחה לשולחן, וכול אחד לוקח ביצה וירקות מבושלים לצלחת שלו, כאשר
אין ילד שלא אוהב שניצל טוב, את המתכון הזה אני מכין אחת לשבוע לפחות, עם תוספת אורז או פירה או פתיתים. אין תחליף לשניצל שמכינים
צ'יפס לא מטוגן ואפוי בתנור, עשיר בטיבול וטעם, קריספי במיוחד, תהליך טיפה ארוך מהרגיל אבל שווה כל רגע ממש, חגיגה כאן לכולם התוספת הזאת שהולכת
אין כמו הפשטות של אורז לבן נקי כתוספת מגוון רחב של מתכונים אחרים, האורז הלבן הנקי יקבל כל טעם של רוטב שיגע בו מתכון בסיסי
אין ספק שזה קינוח נהדר, לפעמים אני מכין אותו לאחרות בוקר ממש מושחתת, ולפעמים כארוחת ערב לפני המקלחות של הילדים, ניתן לצרף שלל תוספות מעל.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה. מצרכים חבילת
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!