
פוקאצ'ה עם ירקות
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים.
את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם האחרונה גם טיגנתי קצת את הבצל לפני מה שהעניק טעם מיוחד לפוקאצ'ה. תהנו ונסו כל מיני תוספות מעל.
לבצק :
תוספות:
את הפוקאצ'ות האלה אני אוהב להכין בשבתות בבוקר, או כנשנוש ערב כשבא משהו טעים. את הפוקאצ'ות האלה כולם כאן בבית אוהבים אפילו את החצילים. בפעם
ראשית היתה לי התלבטות האם זה גיבץ' או גיבצ' נתתי לגוגל להכריע בעניין. זהו מתכון שלקח לי הרבה זמן להעז ולנסות, זאת מנה אם המון
פסטה היא בהחלט אוכל נפוץ אצלנו בבית, ובכל הזדמנות שאפשר אנחנו מגוונים את הטעמים והרטבים, הפעם קטפנו מהגינה צרור עלי מנגולד טריים שהפכו למרכיב עיקרי
טוב אז הגדולה החליטה שהיא צמחונית, מאחר ותמיד יש גם אוכל צמחוני בבית זאת לא בעיה, אבל כאשר רוצים לחגוג באיזה המבורגרים טובים לא רצה
שבלולי קינמון מתוקים ומפנקים מושלם לאירוח או לנשנוש במהלך היום, אין כמו מאפה שמרים כשרוצים להתפנק. מצרכים 529 גרם קמח 4 ושליש כוסות כף שמרים
אין ספק שזה קינוח נהדר, לפעמים אני מכין אותו לאחרות בוקר ממש מושחתת, ולפעמים כארוחת ערב לפני המקלחות של הילדים, ניתן לצרף שלל תוספות מעל.
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!